Як навчатись в онлайн  школі Prekrasa Studio. Гід по сайту
Трав. 18, 2020
Як навчатись в онлайн  школі Prekrasa Studio. Гід по сайту-49-image

 

Вітаємо в онлайн школі Української вишивик  і дякуємо що ви з нами! Запрошую познайомитись з нашою школою в детальному відео.  Щоб скористатись всіма можливостями сайту https://www.prekrasastudio.com Вам потрібно:

 

1. Зареєструйтесь на сайті або увійдіть як зареєстрований  користувач. 

Лише при реєстрації ми можемо створити ваш особистий розділ сайту  “Моя майстерня”,  в який ви матимете доступ з будь-якого  девайсу і в якому зберігатимуться всі ваші майстер-класи, схеми вишивки та курси. Щоб зареєструватись - натисніть на ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ або УВІЙТИ якщо вже зареєстровані. Так виглядає сайт школи на моніторі комп'ютера для всіх відвідувачів:

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати 

 

 

Якщо ви заходитимите зі смартфону - спадаюче меню в правому верхньому кутку екрану позначене лініями  і ті самі УВІЙТИ та ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

 

онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio

 

Реєструйтесь на сайті будь-яким зручним для вас способом, лиш запам'ятайте яким, щоб вам комфортно було заходити на сайт з будь-якого девайсу. Як зареєстрований користувач ви можете вільно спілкуватись з однодумцями, безлімітно повертатись до обраних пропозицій в особистому розділі сайту Моя майстерня.

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Прекраса

 

 

 

2. Заходьте на сайт  тим способом,  яким ви реєструвались.

Зауважте, якщо ви  реєструвались через Facebook - часом він збоїть і не надає доступу. Спробуйте ще  раз.

Як навчитись вишивати в школі української вишивки Prekrasa Studio

 

 

3. Забули пароль? 

Не переймайтесь, просто натисніть під кнопкою Увійти на виділене запитання Забули пароль? 

Як зареєструвиатись та навчатись в школі української вишивки Prekrasa Studio

 


Після чого внесіть емейл з яким ви реєструвались. Якщо реєструвались через Facebook - введіть емейл який привязаний до facebook, так само і з Google та натисніть кнопку: Надіслати інструкцію відновлення:

 

Як зареєструвиатись та навчатись в школі української вишивки Prekrasa Studio

Після чого заходьте на ваш емейл і слідуйте і нструкції. Зауважте, що лист може потрапити в папки спам та реклама, ретельно перевірте їх. Також, лист може не дійти, якщо ваш емейл переповненений, особливо часто це буває на телефонах - просто очистіть свою пошту і спробуйте ще  раз.

 

 

4. Де знаходяться всі придбані та додані безкоштовно пропозиції?

 

Всі обрані вами пропозиції знаходяться в вашому  особистому розділ сайту “Моя майстерня”. Щоб зайти, просто натисніть на розділ на головному екрані. В телефоні він під рисочками в правому верхньому кутку екрану.

 

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати

 

 

4. В «Моя майстерня» зберігаються всі майстер-класи, схеми, курси які ви придбали або додали безкоштовно.

Натискайте на який хочете переглянути:

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати

 

 

5. Переглядайте, коли  зручно і скільки  необхідно, без лімітів.

Доступ до матеріалів у вас залишається  назавжди!  Просто натискайте на необхідний розділ  в матеріалах:

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати

 

Навчитись вишивати. Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio

 

 

Ще  один приємний бонус:  в кожному курсі і  майстер-класі є закритий чат,  де ви можете задати запитання майстру, поділитись своїми досягненнями, поспілкуватись з однодумцями безліміно, навіть якщо ви закінчили курс рік тому.

 

 

6. Погосподарюйте в себе в профілі.

Додайте красиве фото та лінки на ваші соцмережі, напишіть кілька слів про себе - почувайтесь як у дома.  Крім "Моя майстерня" в профілі в верхньому правому кутку  ви знайдете ще один розділ - улюблене. Саме там зберігається все, що ви вподабали сердечком в онлайн  школі та в блозі. Користуйтесь всіма зручностями сайту, почувайтесь як у дома.

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати

 

 

7. Сміливо обирайте,  що є цікавого на сайті для вас! 

Переглянути пропозиції  можна  з Головної  сторінки, прокрутивши екран до низу. Зупиняйтесь біля тих розділів, які вас цікавлять і натискайте кнопку на: дивитись більше

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати

 

 

Або заходьте в цікаві для вас розділи з головного меню:  схеми вишивки, курси, майстер-класи, блог:

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати

 

 

Якщо щось припало до душі - сміливо натискайте на сердечко і зберігайте в улюблених:

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати

 

 

8. Як придбати  або скористатись безкоштовною схемою, майстер-класом, курсом?

 

Коли ви заходите як зареєстрований користувач  на  сторінку  схеми вишивки, майстер-класу чи курсу -  там  є велика  помаранчева кнопка "купити"  або зелена  "додати"  от на них і натискайте. І вже за мить переглядайте обране в "Моя майстерня". Якщо зайшли як відвідувач, слідуйте п.1.

 

 

Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio. Навчитись вишивати

 

9. Розраховуйтесь комфортно та  безпечно.

Ви можете здійснити оплату карткою будь-якого банку світу через екварингову систему Fondy яка дає нам змогу зробити сервіс безпечним і зручним для всіх наших користувачів. Сторінка  оплати всіх наших пропозицій виглядає так:

 

 

Як купити курси школи української вишивки Prekrasa Studio

 

Увага! Інформацію про свою карту ви надаєте виключно для здійсненням операції банком, доступ до неї маєте лише ви і екварингова система. Ми не отримуємо і не зберігаємо ваших платіжних даних. Ми турбуємось про вашу безпеку.

 

Часом, якщо ви переходите на сайт з фейсбук, щоб здійснити оплату, спрацьовують алгоритми  системи  безпеки  і ви не можете провести платіж.  Якщо таке трапилось - вибачте за незручність, не хвилюйтесь  та краще ввійдіть через браузер прямо на сайт https://www.prekrasastudio.com Так спокійніше і точно без збоїв. Вдалих і безпечних вам покупок!

 

 

10. Чи є можливість оплатити курс або майстер клас для іншої особи, тобто зробити подарунок? 

Мені дуже приємно, що ви обираєте такі подарунки. Можливість їх зробити є і два шляхи як це зробити:

1. Ви можете, знаючи емейл іншої особи, зареєструватись створивши для неї особистий розділ Моя майстерня на сайті www.prekrasastudio.com Самостійно оплатити будь-який курс, майстер-клас чи схему вишивки та передати цій особі пароль доступу. При потребі допомогти їй зайти перший раз на сайт, знайти розділ Моя майстерня та ваш подарунок.

2. Попросити щоб той, кому ви хочете зробити подарунок зареєструвався на сайті www.prekrasastudio.com в зручний для неї спосіб: через емейл, facebook або google. Або якщо вона вже зареєстрована - щоб ви могли повідомити за яким ніком і емейлом я її можу на сайті знайти. Сплачуєте на наданий мною рахунок і надсилаєте на емейл info@prekrasastudio.com інформацію про оплату та кому дарувати безлімітний доступ до придбаних вами курсів, майстер-класів чи схем вишивки. 

 

Якщо залишились запитання -  сміливо задавайте їх в коментарях або пишіть повідомлення тут на сайті.  Також, можете перглянути повну відео-інструкцію по сайту тут. Раптом  стався технічний збій - зробіть будь ласка скрін екрану і  напишіть про проблему на info@prekrasastudio.com.

 

 

Дякую за цікавість до наших традицій!

З найкращими побажаннями, засновниця онлайн школи Нарбут Ольга

+38 068 670 4070 Telegram/Viber/WhatsApp

Коментарі
avatar
Доброго дня! Порекомендуйте будь ласка з якого курсу розпочати навчання, якщо зовсім не має досвіду вишивання, а дуже хочеться навчитися. Щиро дякую.
avatar
Вітаю! Дякую за цікавість до традиційної вишивки. Рекомендую курс Як вишити рушник https://www.prekrasastudio.com/courses/46-yak-vyshyty-rushnyk він створювався саме для початківців. Містить море інформації та схем вишивки. З ним вишивають навіть діти. Приєднуйтесь і творіть на радість 💛💙