Сорочка для вишивки Сонячна Prekrasa, лімітована колекція
Черв. 03, 2024
Сорочка для вишивки Сонячна Prekrasa, лімітована колекція-360-image

 

Офіційно оголошую про старт передпродаж лімітованої колекції жіночої сорочки Сонячна Prekrasa. Зустрічайте!

 

Сорочка для вишивки, яку можна і не вишивати.

Яку можна носити і мамі, і доньці.
І в свято, і в будній день.
І стильно, і архаїчно.
І для себе, і на подарунок.

 

Жіноча сорочка для вишивання, 100% льон українського виробництва. Заготовка під вишивку від Prekrasa Studio Shop

 

В ній я хотіла поєднати автентику і сучасність, зв’язок поколінь і наші спільні цінності. Органічно перенести в сьогодення те, що притаманне традиційній українській сорочці: натуральний льон, білий колір, приспущена лінія плеча, пишні рукави, зібрані біля зап’ястя, округлий виріз, збирки. Сорочка, яка показує вашу ідентичність.

 

Я зробила її з застібкою, щоб легко було поєднувати з сучасним гардеробом, так сорочку носить донька. А можна застібнути на всі гудзики і навіть пришити ще один зверху з петелькою, як на старовинних сорочках. Сорочка уже зшита, вам не потрібно зшивати її самостійно. Над лекалами пару тижнів працювали професійні конструктори для виробництва, щоб сорочка по-сучасному була зручна та комфортна, гарно сіла по фігурі і зберегла автентичний вигляд.

 

Жіноча сорочка для вишивання, 100% льон українського виробництва. Заготовка під вишивку від Prekrasa Studio Shop

 

Льон, з якого виготовлена сорочка, рівномірного переплетення, на 1см тканини припадає 12 ниток полотна або 55х55 хрестиків на 10см. На готовій сорочці вишивкою можна прикрасити:

  •  Планку, вишивши довгу вертикальну смугу візерунку геометричного чи квіткового або лише один елемент.
  •  Вишити погруддя, перед чи спинку, симетричними чи асиметричними візерунками, традиційними чи створеними вами.
  •  Оздобити горловину. Навіть один рядочок червоним вистігом чи косі стібки через край,  додадуть сорочці індивідуальності.
  •  Вишити рукава біля манжету чи розшити їх повністю. Шов рукава трохи скошений, він не попадає нитка в нитку. Тому тут найліпше підійдуть розсипані візерунки - ламані гілки, дерева, окремі квіткові букетики, розсипані зірки, ромби. Оскільки ширина рукава майже 50см + 12см розріз внизу рукава, вишивати навіть по зшитому рукаві буде комфортно, навіть з використанням п”ялець.
  • Змережте розріз манжету черв'ячком, білим кольором або кількома. Вставте в куліску красиву стрічку, сплетіть шнур з китицями або просто резинку для зручності.
  • Можна вишити внутрішню іменну бірку чи оберіг, ми спеціально її не брендували. Щось таке, про що знатимете лише ви, що вас зігріватиме, маленька таємниця, яка буде тільки вашою.
  • Оберіть будь-яку техніку вишивки якою любити вишивати ви: хрестик, стебловий шов, пряма і коса гладь, качалочки, вишивка житом, низинка, набирування, гладь, мережки і навіть вирізування. А можна вибійку чи розмалювати на свій смак. 
  • Для вишивки підійде звичайне муліне, кручені нитки, льон, шовк. Сміливо підбирайте нитки і кольори, творіть свою вишиту реальність!
  • Нічого не вишивайте, носіть як є: чистою, білою. Первісною.

 

Мріємо, щоб ця сорочка стала унікальною для кожною, а не як у всіх. Експериментуйте з техніками, матеріалами, розміщенням вишивки. Хай ця сорочка стане особливою для кожної з вас, як для нас. Ми з командою вклали в неї багато праці, сенсів і серця.

 

Жіноча сорочка для вишивання, 100% льон українського виробництва. Заготовка під вишивку від Prekrasa Studio Shop

 

Більше інформації і фото та щоб замовити сорочку, переходьте прямо тут на сайті в новий розділі Крамничка який веде на сайт сорочки. Так, у нас багато змін і планів але про все інше трішки згодом.

Доступні для замовлення розміри жіночої сорочки Сонячна Prekrasa: S, M, L, XL

Тканина: 100% льон Сонячний, виробництво Україна.

Вартість по передпродажу: 2950 грн.

Прийом замовлень: до 15 червня, або допоки не закінчиться тканина, цю партію ми шиємо лише під замовлення.

Відправка замовлень: після 5 липня 2024р. Ми намагатимемося виконати наші зобов'язання якнайскоріше, але ми свідомі, що є чинники, які не залежать від нас.

 

Якщо маєте запитання, побажання, потрібна допомога - пишіть чи телефонуйте сміливо. Дякую, що обираєте нас! Дякую всім вам за підтримку і натхнення. Ви надаєте сили і крила.

З хвилюванням в снрці, повагою і любов”ю, дизайнерка, засновниця Prekrasa Studio і власниця ™Prekrasa
Ольга Нарбут.