З Всесвітнім днем вишиванки!
Трав. 16, 2024
З Всесвітнім днем вишиванки!-358-image

 

Хвилююсь. З тамуюванням подиху, саме в День вишиванки, ділюсь дуже важливою для нас новиною: ми створили сорочку для вишивки! Дуже хочеться дати ім'я цій сорочку, поки маю лише одну назву - Prekrasa. Можливо, у вас є інші варіанти?

Ні, не автентичну а адаптавану під сучасний день. Яку легко можна прикрасити значимим для вас візерунком або залишити чистою, як є. Білу сорочку що доречно одягнути в місто, в офіс, в подорож до іншої країни і почуватися в ній стильно і органічно. Сорочку можна вишивати а можна й не вишивати. Саме так мені зараз й хочеться її носити, чистою, білою. Відчуваючи звязок поколінь та хто ми є.

Хочу поділитись з вами процесом, чого зазвичай не роблю:

• Першим, було бажання мати самій сорочку, яку відразу бачиш готовою, підбираєш по розміру та швидко можеш оздобити під себе.

• Потім, прийшло бачення якою ж саме вона має бути. Сорочку покажу трішки згодом.

• І одне з головних - тканина. Я перебрала десятки тканин з Італії, Германії, Португалії, Індії... Хотілось 100% натурального льону. Щоб по щільності гарно ліг в виробі і був не тканиною для вишивання а тканиною для носіння. Але щоб по ньому було зручно вишивати, а ще - щоб був рівномірним. Ну, ви мене розумієте :)

Знайшла таку тканину в Україні! Пишаюсь тому страшенно! Тканина 12х12 ниток на сантиментр виглядає розрідженою до прання а після стає щільнішою та дуже схожа на наші старі домотканні полотна з нерівними ниточками але рівномірного переплетення, лиш мякіша. Саме вона, прана і до прання, на фото в моїх руках. Від захвату, не втрималась, показала вам матеріали поки ще не готові фото сорочки. Замовити можна буде трішки згодом, прямо тут на сайті. Завершуємо роботу по налаштування сайту а на виробництві допрацьовують розміру сітку з урахуванням усадки на прання. Будуть розміри S, M, L, XL.

 

Вітаю вас зі Святом і бажаю кожному мати свою особливу сорочку! З родинного спадку, придбану чи створену власноруч. Головне, щоб в ній було затишно вам.

Засновниця Prekrasa Studio і дизайнерка сорочки для вишивки Ольга Нарбут

 

 

Коментарі
avatar
Дякую
avatar
Які чудові новини! Чекаю з нетерпінням!
avatar
Оце так новина!!!!! Чекаю фото вашої перлинки.
avatar
Дякую! Фото вже готові, доробляємо новий сайт і з радістю вам покажемо!
avatar
Чекаємо з нетерпінням!
avatar
Дякую! Дуже приємно ❤️ наступного тижня плануємо передпродаж.