Збій прийому платежів на сайті школи Prekrasa Studio
Трав. 07, 2024
Збій прийому платежів на сайті школи Prekrasa Studio-357-image

 

Друзі, вітаю! Найперше, дякую що розділяєте нашу любов до традиційної української вишивки і довіряєте навчити вас вишивати. Для нас це велика честь і відповідальність.

Від самого початку проєкту ми робили все можливе, а часом і надможливе, щоб навчання в школі було не лише змістовним а і максимально комфортним.

Від 30 квітня, в звʼязку з ситуацією з платіжною системою Fondy ми не може приймати платежі автоматично. Приносимо вибачення за незручності і докладаємо максимум зусиль щоб виправити ситуацію. Нажаль, це потребує часу як для юридичного оформлення так і для роботи професійної команди ІТ. Сайт, який виглядає так легко і зрозуміло для користувачів, щоб забезпечити цю зовнішню легкість і комфорт, має складну внутрішню архітектуру.

Наразі, щоб придбати курс, схему вишивки чи майстер клас - звʼяжіться з нами в любий зручний для вас спосіб: месенджери, дірект в соцмережах, тут на сайті в формі зворотнього зв'язку чи на info@prekrasastudio.com Ми надішлемо реквізити для оплати та надамо доступ до обраної вами пропозиції.

Ще раз хочу вас запевнити, що незалежно від того, коли і через яку платіжну систему ви придбали у нас матеріали - всі вони завжди чемно чекають на вас в особистому розгляді сайту Моя майстерня.

Щиро дякую за розуміння, ми намагаємося вирішити, як знову зробити прийом платежів автоматичним і зручним для вас.

 

А я переводжу подих і крок за кроком буду ділитись що ще, крім школи, ми активно готуємо для вас. Як думаєте, що це? Першим хто дасть правильну відповідь, особисто від мене буде спеціальна пропозиція

До речі, чомусь ніколи не спадала мені думка, запитати у вас: а що б ще, крім унікального блогу і навчання, ви б хотіли знайти у нас?

З найкращими побажаннями,

Ольга Нарбут засновниця Prekrasa Studio 

+38 0686704070

Коментарі
avatar
Люблю Вашу Студію і бажаю щоб складнощі скоріше минулися <3