З чого почати навчатись вишивати?
Квіт. 11, 2024
З чого почати навчатись вишивати?-321-image

Часто отримуємо запити "Я новачок у вишивці, з чого розпочати навчання?", "Ніколи не вишивала нічим, окрім хрестика, хочу освоїти нові техніки, що порадите?"

 

Як то кажуть, не святі горшки ліплять 🤗 Якщо є бажання, далі уже справа за технікою!

 

Для початківців, ми радимо два наші онлайн-курси, які стануть хорошим стартом для освоєння традиційних технік української вишивки. Пройшовши ці курси, ви легко зможете вишити як сорочку так і інші речі. Обидва купувати не потрібно, обирайте, будь ласка, один:

 

1. Як вишити рушник, 5 базових технік вишивки

2. Рахункова гладь для початківців.

 

Обидва по спеціальній ціні, всього 450грн., майже по вартості одного майстер-класу, а вони найбільше наповнені інформацією, покроковими відео, детальними поясненнями, схемами вишивки старовинних візерунків.

 

Відразу після оплати ви отримуєте безлімітний доступ до навчальних матеріалів в вашому особистому розділі сайту Моя майстерня. Навчайтесь, коли вам зручно і скільки необхідно у відомих майстрів України де б ви не були.

 

Якщо потрібна допомога чи консультація, або ви хочете зробити подарунок близькій людині - пишіть нам в будь-який месенджер чи на info@prekrasastudio.com обов'язково знайдемо рішення разом.

 

Дякуємо, що довіряєте нам навчити вишивати традиційними техніками української вишивки! Легких стібочків 💛💙