З Днем Незалежності України!!!
Серп. 24, 2022
З Днем Незалежності України!!!-276-image

 

З Днем Незалежності України, вільні та відважні українці! Перемоги нам і миру. Сили, завзяття і мудрості. Цінувати, берегти, відроджувати себе і нашу країну.

 

Схема вишивки дитячої сорочки. школа української вишивки Prekrasa Studio

 

 

На фото вишивка, створена Оленою Сагун для доні. За основу взято  схему візерунку з дитячої сорочки Івано-Франківщини початку ХХст.

 

Схема вишивки дитячої сорочки. школа української вишивки Prekrasa Studio

 

Допоки ми зберігаємо наші традиції, пам’ятаємо наше коріння, плекаємо наше майбутнє, вишиваємо сорочки для наших дітей і захисників - все буде Україна 💛💙

 

Схема вишивки дитячої сорочки. школа української вишивки Prekrasa Studio

 

“Вишиванням я захопилася цього літа. Почала зі скромних візерунків на рушниках, а от про сорочи навіть мріяти боялася, – розповідає Олена Сагун. – Однак, якось я перебирала речі доньки і знайшла білу блузу, яку купувала на новорічні свята. Тоді блуза була завелика, а зараз доня якраз до неї доросла. Майнула думка: було б гарно перетворити блузу на вишиванку. Думка не полишала, тож я вирішила ризикнути. Пошуки орнаменту привели мене до онлайн-школи Prekrasa Studio. Візерунок на дитячій сорочці з Івано-Франківщини вразив своєю барвистістю, тож я без жодних вагань одразу придбала схему. Однією сорочкою не обмежилась – зайшовши до Prekrasa Studio раз,  зрозуміла, що залишуся надовго. Завдяки майстер-класам опановую нові техніки вишивки та вдосконалюватись в тому, що вже вмію. Тепер тут місце мого натхнення та творчого розвитку. І я від цього дуже щаслива”.

 

Для нас ваші вишивки і відгуки, як свято. Дякуємо що вишиваєте! Творіть на радість і нашу перемогу 💛💙