Дякую дуже за курс! Мені здалось що він сам мене знайшов!
Черв. 16, 2022
Дякую дуже за курс! Мені здалось що він сам мене знайшов!-272-image

 

Такі коментарі з неймовірно красивими та майстерними фото робіт отримуємо в чаті курсу Як вишити рушник. Від ваших вишивок стає тепло, до щему, і радісно. Радісно від того, що вишиваєте. Та ще й як!

 

Як вишити рушник. Школа української вишивки Prekrasa Studio

 

На фото рушник створений Kuprii Iryna за схемою яка є в матеріалах курсу Як вишити рушник.

 

Як вишити рушник. Школа української вишивки Prekrasa Studio.

 

Взагалі, схем і інформації в цьому курсі ми назбирали як в ні одному більше. По суті, в ньому базові техніки української вишивки подані так, що вишивати можуть навіть діти а тим більше дорослі, які хочуть опанувати це ремесло, створити власноруч щось особливе  та відпочити душею. 

 

Як вишити рушник. Школа української вишивки Prekrasa Studio

 

Ще один рушник і слова Дзвониська Інна: Моє знайомство з Прекраса студіо почалось з пошуку вишивки достойного рушника для Великодня. Натомість знайшла все про що мріяла щодо вишивки. Вже маю свою вишиту сорочку. І це тільки початок. Вишивайте рушники. Вони дарують особливі емоціі. Вдячна безмежно за навчання.

 

Як вишити рушник. Школа української вишивки Prekrasa Studio.

 

 

Схему цього рушника, вишитого двобічною штапівкою, волоським (перемітковим) швом та качалочками також знайдете в курсі.  Дякую Юрію Мельничуку за інформацію та схему.

 

Як вишити рушник. Школа української вишивки Prekrasa Studio.

 

Якщо мрієте навчитись вишивати, курс Як вишити рушник чекає на вас або ж окремими майстер-класами по техніках вишивки: штапівка, занизування, заволікання, пряма гладь, качалочки.

Дякую що вишиваєте, створюєте особливі речі які, без перебільшення, можна з гідністю передавати у спадок 💛💙

 

Коментарі
avatar
Дякую,за Вашу працю!