Prekrasa Studio 10 років!
Трав. 09, 2021
Prekrasa Studio 10 років!-215-image

 

Сьогодні ден народження Prekrasa Studio. Десять років тому я написала свій перший допис свого першого блогу:  Мене надихає, допомагає жити і творити наша самобутня історія, краса рідного краю, слова, пісні, вишивки. Зачаровує різноманітність, багатогранність, глибинність, вишуканість і така оманлива простота  вишиванок, майстерно  створених  і виплеканих на протязі віків талановитими руками  Українок.

 

За ці 10 років багато чого змінилось.  Незмінним залашилась моя любов до української вишивки та щире прагнення щоб вона органічно продовжила своє життя в сьогоденні. Я не знаю що чекає Prekrasa Studio в майбутньому та дуже хочеться щоб воно було яскравим, насиченим, великим і змістовним. Це проект про творчість, про інтелект, про історію і про майбутнє. Зараз ви бачите лише частинку задуманого. Я бажаю, щоб намріяне збулось!

 

Ольга Нарбут, Olga Narbut. Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio

 

Вдячна кожному, хто долучився до Prekrasa Studio і допоміг її стати такою, як ви її знаєте. Ви неймовірні! Без вас цього проекту не було б. Переконана, відродження традицій це та велика справа, яку можна зробити лише всим миром. А здійснити велику мрію, - лише вірячи в неї всим серцем.

 

Всі ви знаєте, як я люблю робити подарунки. Вважаю, що 10-ліття це гарна нагода! Для тих, хто хоче здійснити свою мрію навчитись вишивати  на всі наші топові курси від сьогодні діє спеціальна пропозиція. Такої ніколи не було! Прямо зараз, переходьте в розділ Курси обирайте для себе найкраще і купуйте зі знижкою  від 10% і більше та навчайтесь з безлімітним доступом коли вам зручно. Зауважте, що в легендарному курсі Мережки на вас чекає просто неймовірний подарунок - лімітований набір для вишивання. Святкова пропозиція діє до 22 травня. Будь ласка, встигніть придбати.

 

Залишайтесь з нами і вишивайте в радість!

 

З найкращими побажаннями,

Ольга Нарбут засновниця онлайн школи української вишивки Prekrasa Studio.

 

Коментарі
avatar
Вітаю щиро !!! Те, що Ви робите, має велику цінність для України! Дякую Вам і Вашим колегам ! Натхнення Вам і нових амбітних планів!
avatar
🌺Найщиріші вітання! Хай задумане якнайшвидше збудеться🌺 Дякую за вашу працю, для мене Prekrasa, як чудова знахідка натхнення, радості, краси☺️ лише шкодую, що вже 10років🎂, а я не знала про школу... це ж скільки я могла вже навишивати😁