Рік тому я навіть і не думала про вишиту сорочку і рушник…
Лип. 20, 2021
Рік тому я навіть і не думала про вишиту сорочку і рушник…-223-image

 

Знаєте, яке то щастя читати відгуки і фото ваших робіт, до щему. Затамувую подих як дитина, що отримала омріяний подарунок на день народження, дивлюсь в монітор і мало не плачу від радості. 

 

Олена Мединська:  Рік тому я навіть і не думала про вишиту сорочку і рушник… Але в моїй стрічці новин Фейсбук кожного дня зустрічаю гарні вишиті речі. Так, минулого літа мою увагу привернули яскраві сорочки-мальованки і новий курс «Як вишити сорочку-мальованку» від Prekrasa Studio. Захотіла спробувати і придбала цей курс.Але після опанування нової техніки вишивки колодочками почалися пошуки своєї сорочки.

Після того як я вишила два зразки, зрозуміла особливість мальованки:квіти на цих сорочка великі і яскраві ,такі пишні квіткові композиції. Мені здалося, що я просто потону в цьому морі. А хотілося мальованку і щоб виглядало делікатно і мене в ній було видно. Найкращим варіантом було прикарасити блузу автентичним мотивом.

 

Колодочки, мальована сорочка. Курси вишивки. Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio

 

Яворницька Антоніна: Доброго дня !!! Яка краса вийшла ,трохи на виріст!!!! Щиро дякую за майстер-клас !!! Фото додаю!!!

 

Як вишивати мальовані квіти. Колодочки. Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio

 

Як вишивати колодочками. Сорочка для дівчинки. Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio

 

Як вишивати колодочками. Вишита сорочка для дівчинки. Онлайн школа української вишивки Prekrasa Studio

 

Я хочу подякувати всім вам за довіру, за те що обираєте нас і найбільше за те що вишиваєте! Перша блуза, сорочка вишита для доні. Для мене ці речі такі красиві!! Хай ваші діти ростуть щасливими а вишивка і надалі приноситиме вам радість!

 

Навчитись вишивати колодочками запрошую в майстер-класі  Ірини Сліпецької  "Колодочки. Як вишити мальовані квіти" а якщо ще й самостійно шитимите то рекомендую відразу купувати курс  “Як вишити мальовану сорочку та оформити горловину і пазушний розріз“ так вигідніше.